غلات صبحانه در مسیر ناسالم‌تر شدن؛ شیرینی بیشتر، مواد مغذی کمتر

تحقیقات نشان می‌دهد بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۳، میزان قند موجود در غلات صبحانه به تنهایی به طور متوسط ​​بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته است.

 

Zoomit 

تحقیقات نشان می‌دهد بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۳، میزان قند موجود در غلات صبحانه به تنهایی به طور متوسط ​​بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته است. 

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *