اجداد انسان چگونه با هضم نشاسته سازگار شدند؟

اجداد ما با افزایش آنزیم آمیلاز در دی‌ان‌ای، با تغییرات رژیم غذایی و ظهور پخت‌وپز سازگار شدند که ممکن است بر سلامتی امروزی ما نیز تأثیر گذاشته باشد.

 

Zoomit 

اجداد ما با افزایش آنزیم آمیلاز در دی‌ان‌ای، با تغییرات رژیم غذایی و ظهور پخت‌وپز سازگار شدند که ممکن است بر سلامتی امروزی ما نیز تأثیر گذاشته باشد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *