پیشرفت تازه در کشت گوشت آزمایشگاهی: تولید «ناگت مرغ» با ظاهر واقعی امکان‌پذیر شد

تیمی از محققان موفق به ساخت قطعه‌ای ۱۱ گرمی از گوشت مرغ شدند و می‌گویند این محصول می‌تواند طی پنج تا ده سال آینده وارد بازار شود.

 

Zoomit 

تیمی از محققان موفق به ساخت قطعه‌ای ۱۱ گرمی از گوشت مرغ شدند و می‌گویند این محصول می‌تواند طی پنج تا ده سال آینده وارد بازار شود. 

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *