رفتن به نوشته‌ها

پیشرفت تازه در کشت گوشت آزمایشگاهی: تولید «ناگت مرغ» با ظاهر واقعی امکان‌پذیر شد

تیمی از محققان موفق به ساخت قطعه‌ای ۱۱ گرمی از گوشت مرغ شدند و می‌گویند این محصول می‌تواند طی پنج تا ده سال آینده وارد بازار شود.

 

Zoomit 

تیمی از محققان موفق به ساخت قطعه‌ای ۱۱ گرمی از گوشت مرغ شدند و می‌گویند این محصول می‌تواند طی پنج تا ده سال آینده وارد بازار شود. 

منتشر شده در اپل

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *