موفقیت مهندسان ناسا در احیای ارتباط با فضاپیمای وویجر ۱

در یک دستاورد فنی چشمگیر، مهندسان ناسا موفق شدند با راه‌اندازی مجدد مجموعه‌ای از پیشران‌های کمکی، ارتباط با فضاپیمای وویجر ۱ را که به مدت ۴۷ سال در اعماق فضا در حال کاوش است، احیا کنند. این فضاپیمای پیشرو که از مرزهای منظومه شمسی عبور کرده است، با مسدود شدن تدریجی لوله‌های سوخت پیشران‌های اصلی خود، با خطر قطع ارتباط با زمین مواجه شده بود.

به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، وویجر ۱ که در سال ۱۹۷۷ میلادی به فضا پرتاب شد، در حال حاضر در فاصله‌ای بسیار دور از زمین، فراتر از هلیوسفر، در حال گشت‌وگذار است. با گذشت زمان و قرارگیری در معرض شرایط سخت فضایی، قطعات مختلف این فضاپیما دچار فرسودگی شده و نیازمند تعمیرات و تنظیمات مداوم هستند.

مسدود شدن لوله‌های سوخت پیشران‌ها، توانایی فضاپیما را در حفظ جهت‌گیری مناسب و حفظ ارتباط با زمین به خطر انداخته بود. در صورت ادامه این وضعیت، امکان دریافت دستورات از زمین و ارسال داده‌های علمی به زمین از دست می‌رفت. مهندسان ناسا با شناسایی این مشکل، تصمیم گرفتند از مجموعه‌ای دیگر از پیشران‌ها که در حالت آماده‌به‌کار قرار داشتند، استفاده کنند. این کار مستلزم ارسال دستورات پیچیده و دقیق به فضاپیما بود تا بتواند به درستی به این مجموعه جدید سوئیچ کند.

با اجرای موفقیت‌آمیز این عملیات، فضاپیمای وویجر ۱ بار دیگر قادر به ارسال داده‌های ارزشمند از اعماق فضا به زمین شد. این دستاورد نشان‌دهنده دانش و تجربه بالای مهندسان ناسا در زمینه کنترل و نگهداری فضاپیماهای پیچیده است و امیدواریم که این فضاپیمای پیشرو بتواند برای سال‌های آینده به کاوش در ناشناخته‌های کیهان ادامه دهد.

برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.

منبع خبر موفقیت مهندسان ناسا در احیای ارتباط با فضاپیمای وویجر ۱ پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.

تکنا

در یک دستاورد فنی چشمگیر، مهندسان ناسا موفق شدند با راه‌اندازی مجدد مجموعه‌ای از پیشران‌های کمکی، ارتباط با فضاپیمای وویجر ۱ را که به مدت ۴۷ سال در اعماق فضا در حال کاوش است، احیا کنند. این فضاپیمای پیشرو که از مرزهای منظومه شمسی عبور کرده است، با مسدود شدن تدریجی لوله‌های سوخت پیشران‌های اصلی
منبع خبر موفقیت مهندسان ناسا در احیای ارتباط با فضاپیمای وویجر ۱ پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *