رفتن به نوشته‌ها

دانشمندان درصدد تهیه نان سفید سالم‌تر هستند

محققان بریتانیایی در حال کار روی مقوی کردن نان سفید هستند، زیرا مردم با دانستن خواص نان‌ کامل و سبوس‌دار هنوز نان سفید را به‌خاطر مزه ترجیح می‌دهند.

 

Zoomit 

محققان بریتانیایی در حال کار روی مقوی کردن نان سفید هستند، زیرا مردم با دانستن خواص نان‌ کامل و سبوس‌دار هنوز نان سفید را به‌خاطر مزه ترجیح می‌دهند. 

منتشر شده در اپل

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *