رفتن به نوشته‌ها

چرا گرازهای آلمانی به‌شدت به مواد رادیواکتیو آلوده هستند؟

قارچ‌های ترافل آغشته به سزیوم ممکن است ذرات رادیواکتیو خطرناک را بسیار بیشتر از آنچه دانشمندان فکر می‌کردند، در شبکه غذایی حفظ کنند.

 

Zoomit 

قارچ‌های ترافل آغشته به سزیوم ممکن است ذرات رادیواکتیو خطرناک را بسیار بیشتر از آنچه دانشمندان فکر می‌کردند، در شبکه غذایی حفظ کنند. 

منتشر شده در اپل

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *