با توجه به افزایش تقاضا برای منابع انرژی پاک و پایدار، محققان و مهندسان به دنبال راهکارهای نوآورانهای برای تولید انرژی هستند. در این راستا، شرکت Deep Fission، طرحی جسورانه برای ساخت نیروگاههای هستهای در اعماق زمین ارائه کرده است.
نیروگاه هستهای عمیق، با استفاده از فناوری رآکتور آب فشرده (PWR) و با کمی تغییرات، طراحی شده است. رآکتور در عمق زمین و در یک چاه حفاری قرار میگیرد. گرمای تولید شده در رآکتور، آب را به بخار تبدیل میکند و این بخار به سطح زمین هدایت میشود تا توربینهای بخار را به حرکت درآورد و برق تولید کند.
این محققان می گویند قرارگیری رآکتور در عمق یک مایلی زمین، فشار لازم برای عملکرد ایمن رآکتور را فراهم میکند و نیازی به مخازن فشار بزرگ نیست. علاوه بر آن طراحی مدولار و استفاده از اجزای استاندارد، ساخت و نگهداری این نیروگاهها را آسانتر میکند. از طرفی قرارگیری در عمق زمین و طراحی ایمن، ریسک حوادث هستهای را به حداقل میرساند. شرکت Deep Fission با جذب سرمایهگذاری قابل توجه، گام مهمی در جهت تجاریسازی این فناوری برداشته است. در صورت موفقیت، این فناوری میتواند نقش مهمی در تأمین انرژی پاک و پایدار در آینده ایفا کند.
منبع خبر نیروگاه هستهای Deep Fission در اعماق زمین؛ نوآوری در تولید انرژی پاک و ایمن پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
تکنا
با توجه به افزایش تقاضا برای منابع انرژی پاک و پایدار، محققان و مهندسان به دنبال راهکارهای نوآورانهای برای تولید انرژی هستند. در این راستا، شرکت Deep Fission، طرحی جسورانه برای ساخت نیروگاههای هستهای در اعماق زمین ارائه کرده است. به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، این فناوری نوآورانه، چندین مزیت نسبت به نیروگاههای
منبع خبر نیروگاه هستهای Deep Fission در اعماق زمین؛ نوآوری در تولید انرژی پاک و ایمن پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.