انرژی اقیانوس؛ هدف جدید دانشمندان برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر

دانشگاه فلوریدا آتلانتیک با دریافت بودجه ۸۰۰ هزار دلاری از وزارت انرژی ایالات متحده، گام مهمی در جهت تجاری‌سازی فناوری‌های انرژی اقیانوسی برداشته است.

به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، مرکز ملی انرژی‌های تجدیدپذیر دریایی جنوب شرقی (SNMREC) در این دانشگاه، مطالعه‌ای پیشگامانه را برای ایجاد یک مرکز آزمایشی جریان‌های اقیانوسی در سواحل شهرستان پالم بیچ آغاز کرده است. این مطالعه که اولین مطالعه از نوع خود در جهان است، از تخصص جهانی در حوزه انرژی دریایی بهره می‌برد.

هدف اصلی این مطالعه، بهره‌برداری از قدرت جریان‌های اقیانوسی برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر در سواحل جنوب شرقی فلوریدا و ارزیابی امکان تجاری‌سازی این فناوری است. چشم‌انداز ایجاد یک مرکز انرژی آبی در این منطقه، گام مهمی در پیشرفت فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر محسوب می‌شود.

گرگ فیلدز، معاون تحقیقات دانشگاه فلوریدا آتلانتیک، می‌گوید: “ایجاد یک مرکز آزمایشی اختصاصی، راه را برای آینده‌ای هموار می‌کند که در آن جریان‌های اقیانوسی به یکی از منابع اصلی انرژی پاک تبدیل شوند. با توجه به ارتباطات قوی ما با صنعت انرژی دریایی و تخصص شرکایمان، این منطقه آماده است تا به یک رهبر جهانی در نوآوری انرژی جریان‌های اقیانوسی تبدیل شود.”

SNMREC، با همکاری تیمی از متخصصان از جمله شهر لیک ورث بیچ، انرژی دریایی اروپا، و 3U Technologies، قصد دارد یک خوشه صنعتی انرژی آبی در جنوب شرقی فلوریدا ایجاد کند. این موسسه قصد دارد این صنعت را در تمام جنبه‌های پروژه‌های انرژی جریان‌های اقیانوسی در مقیاس بزرگ، از جمله توسعه توربین‌ها، کابل‌های زیر دریایی و خدمات دریایی، پوشش دهد.

دانشگاه فلوریدا آتلانتیک تأکید می‌کند که در حال حاضر هیچ مرکز آزمایشی فعال جریان‌های اقیانوسی در جهان وجود ندارد. اگرچه برخی مکان‌ها ممکن است مناسب باشند، اما تنها در ایالات متحده، کارولینای شمالی مکانی است که جریان خلیج به ساحل نزدیک است، اما ایده‌آل نیست. امکانات مشابه برای انرژی جزر و مدی و موجی دهه‌ها است که وجود دارد.

دانشگاه فلوریدا آتلانتیک در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: “انرژی اقیانوس از امواج، جریان‌ها و شیب‌ها می‌تواند برای تأمین برق و کمک به مناطق ساحلی در دستیابی به استقلال انرژی مورد استفاده قرار گیرد. از میان گزینه‌های انرژی دریایی، تنها جریان‌های اقیانوس باز مانند جریان فلوریدا این ویژگی‌ها را در ایالات متحده ارائه می‌دهند.

چالش اصلی، توسعه فناوری‌های کارآمد، قابل اعتماد و مقرون به صرفه برای جذب انرژی جریان‌های اقیانوسی است. SNMREC امکان‌سنجی یک مرکز آزمایشی دریایی متصل به شبکه در جریان فلوریدا را ارزیابی خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که این فناوری‌ها می‌توانند به طور ایمن و اقتصادی ادغام شوند.

استراتژی این مطالعه بر تمرکز بر ایجاد یک اتصال شبکه‌ای در اسرع وقت، اطمینان از سازگاری با انواع مختلف فناوری‌های انرژی دریایی و اقتصاد آبی، مرحله‌بندی ساخت آینده برای مدیریت ریسک‌ها و هزینه‌ها، ادغام فرصت‌های اقتصادی منطقه‌ای و مشارکت ذینفعان در طول فرآیند، متمرکز است.

گابریل آلسناس، محقق اصلی و مدیر SNMREC، تأکید کرد که قبل از موفقیت هر پروژه انرژی دریایی، اطمینان از ادغام ایمن و اقتصادی تمام جنبه‌های پروژه در مقیاس کامل ضروری است، که تنها با یک مرکز آزمایشی دریایی اختصاصی متصل به شبکه امکان‌پذیر است. آلسناس تأکید کرد که آزمایش نمونه‌های اولیه در شرایط واقعی به پالایش فناوری، تأیید عملکرد و کاهش ریسک‌های فنی و مالی قبل از مقیاس‌پذیری پروژه‌ها برای استفاده گسترده کمک می‌کند.
برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.

منبع خبر انرژی اقیانوس؛ هدف جدید دانشمندان برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.

تکنا

دانشگاه فلوریدا آتلانتیک با دریافت بودجه ۸۰۰ هزار دلاری از وزارت انرژی ایالات متحده، گام مهمی در جهت تجاری‌سازی فناوری‌های انرژی اقیانوسی برداشته است. به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، مرکز ملی انرژی‌های تجدیدپذیر دریایی جنوب شرقی (SNMREC) در این دانشگاه، مطالعه‌ای پیشگامانه را برای ایجاد یک مرکز آزمایشی جریان‌های اقیانوسی در سواحل
منبع خبر انرژی اقیانوس؛ هدف جدید دانشمندان برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *