محققان کالیفرنیایی اعلام کردند در مطالعات خود مربوط به افت شنوایی یک جهش ژنتیکی را کشف کردهاند که باعث این بیماری میشود. آنها با شناسایی این جهش ژنتیکی داروی مناسب برای پیشگیری از آن را نیز بررسی میکنند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، افزایش سن و تغییرات مربوط به سبک زندگی معمولاً با مشکل کم شنوایی یا ناشنوایی همراه خواهد بود. به همین دلیل محققان کالیفرنیایی با مطالعه در این زمینه یک جهش ژنتیکی را که باعث این بیماری میشود شناسایی کردهاند و قصد دارند برای پیشگیری از تخریب شنوایی برای آن دارو تولید کنند.
محققانی از دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو در مطالعات حیوانی و انسانی با بررسی نقاط اشتراک خاص و مهم متوجه وجود جهشهای ژنتیکی با نام پاسخ پروتئین باز شدند که باعث میشود سلولهای مویی در گوش داخلی از بین بروند. دانشمندان میگویند به دلیل وجود این جهش ژنتیکی یک دومینوی مولکولی ایجاد شده و در نتیجه شنوایی در فرد کاهش پیدا میکند و یا شنوایی به طور کامل از دست میرود. به گفته این محققان با مهار این جهش ژنتیکی میتوان از ناشنوایی جلوگیری کرده آسیبهای مورد نظر را به حداقل رساند.
دکتر دیلنچان از نویسندگان ارشد این مطالعه و محقق بخش گوش و حلق و بینی در این مورد میگوید: بسیاری از بزرگسالان در آمریکا به دلیل قرار گرفتن در معرض صدا یا افزایش سن و پیری شنوایی خود را از دست میدهند. اکنون شواهد محکمی به دست آمده است که نشان میدهد Tmtc4 یک ژن ناشنوایی در انسان است میتوان با جلوگیری از آن از ناشنوایی نیز جلوگیری کرد.
منبع خبر محققان جهش ژنتیکی مربوط به افت شنوایی را شناسایی کردند پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
تکنا
محققان کالیفرنیایی اعلام کردند در مطالعات خود مربوط به افت شنوایی یک جهش ژنتیکی را کشف کردهاند که باعث این بیماری میشود. آنها با شناسایی این جهش ژنتیکی داروی مناسب برای پیشگیری از آن را نیز بررسی میکنند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، افزایش سن و تغییرات مربوط به سبک زندگی معمولاً
منبع خبر محققان جهش ژنتیکی مربوط به افت شنوایی را شناسایی کردند پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.