محققان نوعی دیش بافتنی با وزنی بسیار سبک توسعه داده اند که قرار است به زودی جایگزین دیش و یا بشقاب های دریافت سیگنال ماهواره ای شود.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در بسیاری موارد مانند وقوع بلایای طبیعی و برای برقراری ارتباط از دیش های بسیار حجیم توسط امدادگران استفاده میشود. اما اکنون دیش های جدید بافته شده از مواد خاص می تواند جایگزین دیش های قدیمی و حجیم شود.
طبق گزارش های منتشر شده محققان دانشگاه استنفورد با همکاری محققان دانشگاه بیروت آنتن ماهواره ای جدیدی به شکل استوانه ساخته اند که درون آن یک یا چند سیم رسانا وجود دارد و به شکل مارپیچ درون این استوانه پیچیده میشود. برای ساخت این آنتن از نوارهای دارای مواد مرکب فیبر استفاده شده و با پیچیدن در یک الگوی خاص به شکل استوانه توخالی درآمده است.
نکته مهم در مورد این آنتن نوع استفاده از آن است. امکان استفاده از آن به صورت پیکربندی بلند و با ارتفاع ۳۰ سامتی متر وجود دارد. همچنین می توان آن را به سمت پایین هل داده و به شکل استوانه چاق با ارتفاع کم درآورد. این آنتن می تواند در حالت بلند و در زمان اتصال به وسایل الکترونیکی سیگنال کم و در همه جهات منتشر کرد. در حالیکه در حالت پهن و کوتاه امکان ارسال سیگنال پرقدرت تنها در یک جهت خاص و برقراری ارتباط ماهواره ای وجود دارد.
منبع خبر دیش های ماهواره ای جای خود را به آنتن های بافته شده می دهند پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
تکنا
محققان نوعی دیش بافتنی با وزنی بسیار سبک توسعه داده اند که قرار است به زودی جایگزین دیش و یا بشقاب های دریافت سیگنال ماهواره ای شود. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در بسیاری موارد مانند وقوع بلایای طبیعی و برای برقراری ارتباط از دیش های بسیار حجیم توسط امدادگران استفاده میشود.
منبع خبر دیش های ماهواره ای جای خود را به آنتن های بافته شده می دهند پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.