طبق برنامه، پرواز آزمایشی بعدی موشک غول پیکر استارشیپ در تاریخ ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) طی یک پنجره ۳۰ دقیقهای که از ساعت ۵ بعدازظهر به وقت شرقی آمریکا (۱۰ شب به وقت گرینویچ) آغاز میشود، صورت خواهد گرفت.
به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، این موشک از دو بخش کاملا قابل استفاده مجدد تشکیل شده است: مرحله اول بسیار بزرگی به نام سوپر هوی (Super Heavy) و مرحله دوم که یک فضاپیمای بالارونده به نام استارشیپ یا به اختصار «شیپ» (Ship) است. محل پرتاب این موشک، تاسیسات استاربیس (Starbase) شرکت اسپیساکس در نزدیکی ساحل بوکا چیکا (Boca Chica) در جنوب تگزاس خواهد بود.
هدف از پرواز آزمایشی بعدی استارشیپ، گسترش تواناییهای موشک و تقویتکننده آن و نزدیک شدن به امکان استفاده مجدد از کل سیستم است. مقامات اسپیسایکس در بیانیهای که ششمین پرواز آزمایشی را اعلام میکند، چنین گفتهاند. پرواز ششم استارشیپ به دنبال موفقیت پرواز آزمایشی پنجم در ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر) است. در آن پرواز، تقویتکنندهی سوپر هوی پس از بازگشت به استاربیس با استفاده از بازوهای فلزی غولپیکر به نام «چاپاستیک» (Chopstick) مهار شد، در حالی که مرحلهی بالایی به پرواز خود ادامه داد و پیش از انجام مانور کنترلشدهی ورود به جو و فرود بر فراز اقیانوس هند، ماموریت خود را تکمیل کرد.
اسپیسایکس در بیانیه خود گفت: «موفقیت اولین تلاش برای مهار، امکانپذیر بودن طراحی را به اثبات رساند و در عین حال، دادههای ارزشمندی را برای بهبود عملکرد سختافزار و نرمافزار در اختیار ما قرار داد. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، تقویتکننده در پرواز ششم که حدود هفت دقیقه پس از پرتاب انجام میشود، یکبار دیگر مانور فرود با مهار را در استاربیس به نمایش خواهد گذاشت. در غیر این صورت، سوپر هوی به فرود کنترلشدهای در خلیج مکزیک روی خواهد آورد. برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.
منبع خبر پرواز آزمایشی بعدی استارشیپ برای گسترش قابلیتهای سیستم فضایی پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.
تکنا
طبق برنامه، پرواز آزمایشی بعدی موشک غول پیکر استارشیپ در تاریخ ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) طی یک پنجره ۳۰ دقیقهای که از ساعت ۵ بعدازظهر به وقت شرقی آمریکا (۱۰ شب به وقت گرینویچ) آغاز میشود، صورت خواهد گرفت. به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، این موشک از دو بخش کاملا قابل استفاده
منبع خبر پرواز آزمایشی بعدی استارشیپ برای گسترش قابلیتهای سیستم فضایی پایگاه خبری تکنا به آدرس تکنا میباشد.